Vi erbjuder funktionslösningar inom bland annat elanläggning, belysning och reservkraft, så att er industri istället kan fokusera på den kärnverksamhet som ni bedriver. Med våra energilösningar tar vi ett totalt ekonomiskt, funktionellt och elsäkerhetsmässigt ansvar för anläggningen.

Färdig Reservkraft

Färdig Reservkraft innebär att vi tar över er befintliga reservkraftsanläggning eller investerar i ny, och tar ekonomiskt och funktionellt ansvar för ert reservkraftbehov. 

Läs mer om Färdig Reservkraft

Färdig Elanläggning

Med tjänsten Färdig Elanläggning så få ni en skräddarsydd lösning där vi bland annat tar ansvar för investeringar, drift och underhåll, samt elsäkerhetsansvar så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. 

Läs mer om Färdig Elanläggning

Industribelysning

Vi moderniserar er industris belysning efter era behov, genom byte av armaturer till energieffektiv LED, samt genom att installera ljusstyrning vid behov.

Läs mer om industribelysning

Färdig Tryckluft

Vi driver och ansvarar för din tryckluftsanläggning, gällande reparationer, service, underhåll. Detta ger dig en säker leverans av den tryckluft din verksamhet behöver. Nyttan med färdig tryckluft är att den ger energi- och kostnadseffektiv produktion av tryckluft till en avtalad kostnad. 

Läs mer om Färdig Tryckluft

Regenerering

Regenerering är en effektiv process för att förlänga livslängden hos transformatorer. Transformatorn rensas från fukt och partiklar, och oljans kemiska egenskaper återställs. En mobil utrustning kopplas på transformatorn i drift och oljan pumpas genom regenereringsutrustningen. 

Kontakta oss för mer information

Mobila lösningar

Behöver du en driftreserv till din industri? Vi erbjuder mobila transformatorstationer för driftreserv vid haveri, ombyggnationer och nyanslutningsprojekt.

Läs mer om mobila lösningar

Microgrid

I vår lösning Microgrid kombineras solceller med energilager och intelligent styrning. Nu kan ert företag ta del Vattenfall Elanläggningars långa erfarenhet och kompetens för att få en pålitlig och förnyelsebar energikälla till er fastighet. Vi investerar, bygger och underhåller anläggningen under hela avtalstiden.

Kontakta oss för mer information

Mer information

För mer information om våra kompletterande tjänster för industrier kan du fylla i vårt kontaktformulär, så hör vi av oss till dig så fort som möjligt.