Vi erbjuder tjänster inom belysning i er kommun och anpassar omfattningen av tjänsten till den nivå som passar er. Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

Färdigt Armaturbyte

Färdigt Armaturbyte innebär att vi ersätter dina befintliga armaturer och ljuskällor med nya mer energieffektiva. Vi uppgraderar även kablage och drivdon med ny modern teknik. 

Läs mer om Färdigt Armaturbyte

Färdig Belysning

Vi tar ett totalansvar för ljusanläggningen och erbjuder olika nivåer på lösningar av förvaltning, administration, drift och underhåll. 

Läs mer om Färdig Belysning

Industribelysning

Vi moderniserar er kommuns belysning genom byte av armaturer till energieffektiv LED, samt genom att installera ljusstyrning vid behov.

Läs mer om industribelysning.

Markkanalisation

Bygger ni ut ert bredbandsnät? Samförlägg kanalisationsrör i samband med ut- eller ombyggnad av elnätet. Genom vår tjänsten kan ni kostnadseffektivt och miljömässigt fördelaktigt utöka ert optofibernät. 

Läs mer om Markkanalisation

Semibevakat övergångsställe

Semibevakat övergångsställe för dig som på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt vill höja trafiksäkerheten. Tjänsten innehåller allt från planering av installationen till den regelbundna driften.

Läs mer om semiövervakat övergångsställe

Luftkanalisation

Luftkanalisation är en smart och miljövänlig tjänst vid ombyggnad av bredbandsnätet. Genom att montera upp optofiberkabel i våra luftledningsstolpar så får ni ett kostnadseffektivt alternativ till att bygga ut bredbandsnät och kan nå ut även där det är svårtillgängligt att schakta. 

Läs mer om Luftkanalisation

Microgrid

I vår lösning Microgrid kombineras solceller med energilager och intelligent styrning. Nu kan ert företag ta del Vattenfall Elanläggningars långa erfarenhet och kompetens för att få en pålitlig och förnyelsebar energikälla till er fastighet. Vi investerar, bygger och underhåller anläggningen under hela avtalstiden.

Kontakta oss för mer information

Mer information

För mer information om de tjänster vi erbjuder för kommuner, fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi snarast möjligt.