Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

Ny anslutning

Ny elnätsanslutning

Ska du bygga nya lokaler och behöver en ny anslutning börjar du med att skicka in en offertförfrågan till oss så snart som möjligt.

På din offert som vi skickar till dig när vi tagit emot din förfrågan hittar du kontaktuppgifter till den handläggare som hjälper dig under hela anslutningstiden.
Du kommer också behöva en egen elinstallatör som kommer utföra arbetet. Du kan kontrollera elinstallatörens behörighet på elsakerhetsverket.se

Offertförfrågan


Ytterligare anslutningar

Behöver du ytterligare anslutningar fyller du i och skickar in formuläret för offertförfrågan så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Offertförfrågan


Anslutning av flerbostadshus

Kom ihåg att numrera lägenheterna enligt Lantmäteriets nya metod. Din elinstallatör meddelar lägenhetsnumreringen i sin anmälan till oss. Läs mer på Lantmäteriet.

Vid nyanslutning av flerbostadshus registrerar vi fastighetsägaren som kund i alla lägenheter. Detta ändras så fort kundservice har fått information om att ny kund har flyttat in.

Mer information om anslutningar hittar du under Ny anslutning.