Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

Mina sidor - allt ditt företag behöver samlat på ett ställe.

För att det ska vara så enkelt som möjligt att vara kund hos Vattenfall har vi skapat Mina sidor. Här hittar dina fakturor, information om elnätsavtal, elanvändning och prenumerera på tjänsten avbrottsinformation med mera. Exempelvis kan du följa företagets energianvändning och jämföra förbrukningen över tid. Kanske kan det vara första steget för att sänka kostnaderna?

Du loggar enkelt in när du vill, via dator, surfplatta eller telefon.


Det här hittar du på Mina sidor

  • Mina Avtal - Se vilket nätavtal du har, till vilket pris och hur länge det gäller. Du hittar även detaljerade anläggningsuppgifter, beräknad årsförbrukning.
  • Mina Fakturor - Se alla företagets fakturor från oss upp till fem år tillbaka i tiden tillsammans med information som betalstatus, betalningsuppgifter, anläggningsID och ditt fakturaintervall. 
  • Elanvändning - Följ och lär känna din energianvändning genom att filtrera på önskade tidsintervall och tidsperioder. Du kan också enkelt jämföra din elanvändning med föregående år och ladda ner data till Excel.
  • Mina Inställningar - Här hittar du verksamhetens kunduppgifter, inklusive kundnummer och faktureringsadress. Du kan själv lägga till eller ändra företagets kontaktuppgifter, såsom e-post och telefonnummer. Här finns även en möjlighet att prenumerera på avbrottsinformation via sms eller e-post. Du kan även byta betalsätt till e-postfaktura eller autogiro, smidigare för dig och bättre för miljön. Här finns även en möjlighet att ändra dina inloggningsuppgifter.
  • Flyttanmälan - Här kan du både ny teckna eller säga upp er företags elnätsavtal hos oss digitalt.
  • Prisjämförelse - här kan du jämför mellan olika effektelnätsavtal för att se vilket som är bäst för verksamheten.

Hur du loggar in

När du loggar in på Mina sidor för första gången behöver du två saker:

  • Ditt kundnummer (består av 10 siffror)
  • Din lösenord (minst 10 tecken) 

Använd din PIN-kod och ditt kundnummer för att skapa ett unikt lösenord. Kundnummer och PIN-kod hittar du på dina fakturor från oss. Du behöver även ange en e-postadress som vi kan nå dig på, så att vi kan skicka dig en länk för att skapa lösenordet. Så här går det till.

Välj inloggning med kundnummer För dig som företagskund erbjuder vi en säker inloggning med hjälp av kundnummer och ett eget lösenord. På inloggningssidan väljer du inloggning med kundnummer och lösenord i listan med inloggningsalternativ. Följ sedan instruktionerna för att skapa ett lösenord. Lösenordet måste bestå av minst 10 tecken innehålla en stor bokstav, en siffra och något specialtecken tex ()!#€%&/.

Logga in på Mina sidor