Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

Så går en flyttanmälan till

När du ska flytta till eller från en bostad som är ansluten till vårt elnät, så behöver du anmäla din flytt till oss. 

Flytta ut

  1. När du flyttar ut så avslutar du ditt avtal med oss. Du kan anmäla din utflytt via Mina sidor. Gör din anmälan senast 10 dagar innan du flyttar.

  2. Vi registrerar din utflytt i vårt system och inväntar det slutdatum du har bestämt.

  3. När angett datum inträffar läser vi av din elanvändning och skickar en slutfaktura till dig. På fakturan står det ”slutdebiterad” och det innebär att det är den sista fakturan du får från oss.

  4. Du betalar din slutfaktura till oss och avtalet är därmed avslutat.


Anmäl din utflytt


Flytta in

  1. Du anmäler din flytt till oss via vårt digitala flyttformulär. Det kan du både fylla i och signera i din digitala enhet via vår samarbetspartner Assently. Om du redan är kund hos oss, gör du enklast din flyttanmälan genom att logga in på Mina sidor
     
  2. Vi tar emot och registrerar flytten. Vi säkerställer att uppgifterna som du uppgett är korrekta och att ditt avtal med oss kommer att börja gälla från det datum som du angett att du flyttar in.

  3. Vi skickar ut en bekräftelse på din flyttanmälan i form av ett välkomstbrev som du får hem i din brevlåda senast en vecka efter anmälan. Om du inte har fått hem bekräftelsen inom en vecka efter att du gjort din anmälan, ta gärna kontakt med oss.

  4. Avtalet startar från och med det datum som finns angivet i välkomstbrevet.

Anmäl din inflytt här

 

Glöm inte elhandelsavtalet 

När du flyttar in är det viktigt att du tecknar ett nytt avtal med ett valfritt elhandelsföretag, vid en utflytt avslutas nämligen avtalet med din nuvarande elhandlare.

Gör du inget aktivt val får du ett anvisat avtal som i regel är dyrare än andra avtal.