Hjälp med att logga in

Hur du loggar in

Logga in med BankID

Om du har beställt BankID från din bank samt installerat det på en valfri enhet (ex. dator, mobil eller surfplatta) så är det bara några få enkla steg som du behöver följa för att logga in på Mina sidor.

  • Gå till Mina sidor
  • Skriv in ditt personnummer enligt formatet ååååmmdd-nnnn
  • Starta BankID på valfri enhet, slå in din säkerhetskod och tryck på legitimera

Om du är ny kund hos oss så tar det 24 timmar innan du kan logga in via BankID. Tänk också på att det bara är den som står på elnätsavtalet som kan logga in på Mina sidor med hjälp av BankID.

Logga in med kundnummer

Du kan logga in på Mina sidor med ditt kundnummer (10 siffror) och din PIN-kod (4 siffror).

Om du är ny kund hos oss får du dina inloggningsuppgifter med din första faktura. Du hittar uppgifterna längst upp till höger på fakturan. Har du inte tillgång till din faktura så kan du kontakta oss så skickar vi uppgifterna till dig. 

När du väl har loggat in en gång så kan du enkelt byta dina inloggningsuppgifter till valfri e-postadress och lösenord under fliken Mina inställningar.

Logga in

 

Glömt lösenord eller e-postadress?

Om du har glömt ditt lösenord så kan du beställa ett nytt. Du behöver bara fylla i den e-postadress som du använder för att logga in på Mina sidor så skickar vi en länk där du kan återställa lösenordet.

Om du har glömt vilken e-postadress som du har registrerat som användarnamn så behöver du logga in med ditt kundnummer och PIN-kod. Under fliken Mina inställningar kan du se dina registrerade inloggningsuppgifter.

Glömt lösenord


Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om elnät. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elnätsavtal, strömavbrott, anslutningar, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice