Ska du beställa en ny anslutning kan du begära en offert genom formuläret nedan. 

Tänk på följande:
  • Vill du beställa en ny anslutning är det viktigt att du säkerställer att den önskade anslutningen ligger inom Vattenfall Eldistributions nätområde. Här kan du kontrollera vem som äger elnätet.
  • Det är viktigt att vi får in korrekt fastighetsbeteckning för att kunna behandla din förfrågan. Vänd dig till Lantmäteriet om du behöver hjälp.
  • Bifoga en kartbild/situationsplan som tydligt visar fastigheten med befintlig eller planerad byggnad och önskad anslutningspunkt till fastigheten.
  • Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress innan du skickar in formuläret. Vi mailar offerten till dig via vår samarbetspartner Assently.

Beställ offert för ny elanslutning

Vi genomför enbart elanslutningar när detta anmälts av en elinstallatör. För att snabba på hanteringen ber vi dig vända dig direkt till ett auktoriserat elinstallationsföretag som anmäler anslutningen till oss.

 

Dina uppgifter

Om anslutningen

Vid Säkringsstorlek >63 A , fyll i 63 A ovan och ange aktuell Säkringsstorlek i fältet för övrig information.

Dra och släpp dina filer här
Upp till 4MB
jpg, png, pdf

    För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

    Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.