Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

 

Vill du göra en verklig skillnad för att Sverige ska lyckas med energiomställningen och nå klimatmålen? Energibranschen är inte bara en framtidsbransch med ljusa utsikter, här är du ständigt i händelsernas centrum och spelar en viktig roll för utvecklingen av samhället.

Att driva, utveckla och bygga framtidens elnät kräver många olika kompetenser och vi fortsätter nu att växa och har flera spännande tjänster för dig som har ett intresse kring elkraft, projektledning, kraftsystem eller angränsande områden.

En roll för dig som trivs i att driva viktiga och stora regionnätsprojekt framåt och har ett relationsskapande, problemlösande och flexibelt förhållningssätt. 

Ansök här

En roll för dig som gillar att arbeta kundnära med projekt som gör skillnad för Sverige imorgon. Som projektledare lokalnät hos oss ges du stort eget ansvar samtidigt som du har ett engagerat och kompetent team i ryggen.

Ansök här 

En roll för dig som har ett intresse för projekt inom regionnät i förstudiefas och trivs i en miljö där du får agera problemlösande tillsammans med dina kollegor.

 Ansök här 

En roll för dig som trivs med att driva och leda lokalnätsprojekt i förstudiefas. Som planeringsingenjör ges du möjlighet att vara aktiv i arbetet med att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.

 Ansök här 

Som kraftsystemspecialist besitter du en hög teknisk kompetens och trivs med att ständigt lära dig mer om kontrollanläggningar för att kunna agera teknisk specialist i investeringsprojekt.  

 Ansök här 

Som kraftsystemspecialist hos oss med expertis inom luftledningar kommer du utmanas i spännande och komplexa frågeställningar med uppdraget att agera teknisk specialist i investeringsprojekt.

 Ansök här 

Som kraftsystemspecialist med spetskompetens inom kabel för regionnät kommer du få agera teknisk expert i investeringsprojekt. Rollen passar dig som har ett stort tekniskt intresse och vill fortsätta utvecklas som teknisk specialist.

 Ansök här 

En roll för dig som har ett stort tekniskt intresse och gedigen erfarenhet inom lokalnätsfrågor och vill jobba i framkant med den tekniska utvecklingen av våra smarta anläggningar.

 Ansök här 

Är du specialist med kunskap om elkraft, kraftsystem och teknik samt projektledare men ännu inte hittat rätt jobbmöjlighet bland våra lediga jobb?

Skicka in en spontanansökan!

Developer Tools


Cache options

Consumption options