Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Hittar du inget passande bland våra utannonserade jobb är du varmt välkommen att fylla i en spontanansökan; en intresseanmälan för ett framtida ledigt jobb. 

Just nu är Vattenfall Eldistribution i en tillväxtfas och vi kommer att erbjuda spännande tjänster inom en mängd olika roller. Vi söker löpande specialister inom elkraft och teknik, tillstånd och rättigheter samt verksamhetsutveckling och IT. Fyll i din intresseanmälan nedan! Vi återkommer till dig om din ansökan matchar verksamhetens behov. 

Att driva, utveckla och bygga framtidens elnät kräver många olika kompetenser. Är du specialist med kunskap om elkraft, kraftsystem och teknik samt projektledare men ännu inte hittat rätt jobbmöjlighet bland våra lediga jobb? Skicka gärna in en spontanansökan! 

Fyll i en spontanansökan här

Är du intresserad av att bidra till elektrifieringen och har erfarenhet av miljöbalken, fastighetsrätt eller tillståndsprocesser? Skicka gärna in en spontanansökan!

Fyll i en spontanansökan här

Vi är på en förändringsresa där vi samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna. Älskar du att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och ser kopplingen mellan verksamhetens behov, IT och digitaliseringens möjligheter? Skicka gärna in en spontanansökan!

Fyll i en spontanansökan här

Developer Tools


Cache options

Consumption options