Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Theres Vidman är utbildad lantmäteriingenjör och fastighetsmäklare. Hon började arbeta som fastighetsrättslig specialist på Vattenfall Eldistribution i Luleå 2017.

En av Theres uppgifter är att köpa in mark för Vattenfall Eldistribution att placera sina regionnätsstationer på. Som en del i arbetet har hon mycket kontakt med såväl kollegor, som markägare, kommuner och myndigheter.

Theres beskriver sitt arbete som varierat och Vattenfall Eldistribution som en flexibel arbetsgivare.

– Jag har förmånen att få göra fältbesök i tjänsten och som en bonus får jag uppleva och se stora delar av norra Sverige. Jag arbetar också hemifrån någon dag i veckan då kontoret ligger i Luleå och jag själv bor i Boden, så jag sparar in en hel del restid tack vare det.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig
Theres beskriver Vattenfall Eldistribution som en arbetsgivare som verkar för att medarbetarna ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

– Mitt arbete präglas verkligen, på riktigt, av frihet under ansvar och det är något som jag uppskattar. På vårt kontor i Luleå är det även en glad och trevlig atmosfär, med bra sociala ytor.

Ett aktivt föreningsliv
På Vattenfall finns det många föreningar, bland annat en idrotts- och en konstförening. Idrottsföreningen ordnar många aktiviteter, allt från skidåkning, till basket och innebandy. Dessutom ordnar de årligen Vattenfallmästerskapen.

– Förra året var jag med på Vattenfallmästerskapen och spelade fotboll, senare på kvällen var det bankett. Det var en bra möjlighet för mig att träffa kollegor från andra delar av Vattenfall.

Lär känna fler av våra medarbetare


Vill du också bli en del av Vattenfall Eldistribution?

Kolla in våra lediga jobb eller skapa en jobbprenumeration, då får du e-post när det dyker upp nya tjänster på Vattenfall som passar dig. 

Lediga jobb