Pressmeddelande | 2019-08-30T12:38:20Z

Vattenfall Eldistribution etablerar ny kundtjänst i Trollhättan

För att förbättra kundbemötandet vid elavbrott satsar Vattenfall Eldistribution på en ny kundtjänst för felanmälan vid elavbrott. Totalt anställs sju nya kundrådgivare vid kontoret i Trollhättan för att ge service dygnet runt till bolagets 900 000 kunder.

Samhället blir alltmer beroende av el och för kunderna är en snabb service vid elavbrott mycket viktigt. Vattenfall Eldistribution gör nu en betydande satsning för att höja kvaliteten i kundbemötandet, och etablerar en kundservice i Trollhättan som är tillgänglig 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan.

-        Vi vill infria våra kunders förväntan på hög service genom att erbjuda en än mer effektiv och kvalitativ kundservice vid elavbrott. Nu satsar vi stort och skapar ett kompetenscentrum i Trollhättan för elnätsnära kundfrågor, säger Annika Viklund, VD på Vattenfall Eldistribution.

Kundsamtalen vid elavbrott togs tidigare emot av Vattenfalls koncerngemensamma kundservice i Umeå. I april i år flyttades servicen till kontoret i Trollhättan och utökades med sju nya tjänster. Den nya kundtjänsten är placerad inne i driftcentralen för att ge snabb och kvalitetssäkrad information till kunderna.

-        Det här är en långsiktig satsning som ligger i linje med vår ambition att ge våra kunder en bättre service. Nu tar vi med kunden in i driftcentralen, i hjärtat av driftverksamheten, för att kunna erbjuda en bra service i första kontakt med oss, säger Annika Viklund.

För ytterligare information kontakta:

Katrin Lemming Thulin, Vattenfall Eldistribution AB, tel.076-1186359
Från Vattenfalls pressavdelning, telefon: 08-739 50 10, e-post: press@vattenfall.com
Facebook: facebook.com/vattenfallpressrum
Twitter: twitter.com/Vattenfall_Se