Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Faktura och betalning

Här hjälper vi dig med allt som har med din faktura och betalning att göra.
Du vet väl om att du hittar din faktura på Mina sidor?

Betala fakturan enklare

Med ett elektroniskt betalsätt som e-faktura eller autogiro är det betydligt enklare att betala fakturan. Du slipper fylla i långa OCR-nummer och gör på samma gång en liten, men bidragande, insats för miljön.

Anslut enkelt dina fakturor till autogiro

Med autogiro betalas dina fakturor automatiskt på förfallodagen. Det enda du behöver göra är att se till att du har tillräckligt med pengar på kontot dagen innan fakturan ska betalas.

Du kan enkelt ansluta dina fakturor till autogiro genom att fylla i formuläret på vår webbplats. När din anmälan om autogiro gått igenom kommer du bli aviserad via sms i god tid innan varje autogiro-dragning. Har du tidigare haft pappersfaktura kommer denna upphöra, din faktura kommer istället finnas tillgänglig på Mina sidor.

Anmäl autogiro på Mina sidor

Anmäl autogiro utan att logga in

E-faktura är en elektronisk faktura som skickas direkt till din internetbank. Det enda du behöver göra är att logga in på din bank och godkänna fakturan så betalas den.

Du kan enkelt anmäla dig för e-faktura via Mina sidor.  Det är bara personen som står på avtalet hos oss som kan registrera sig för e-faktura eftersom identifieringen sker via personnummer.

Anmäl e-faktura

Om du är registrerad användare hos Kivra kan du få dina fakturor och andra utskick från oss skickade till din digitala brevlåda. Du får en notis till din e-postadress när du får digital post. 

Läs mer om Kivra