Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Just nu befinner vi oss i en expansiv och spännande tillväxtfas. Vi är 1 200 engagerade medarbetare som alla bidrar till en hållbar och säker elförsörjning för framtida generationer. Men vi behöver bli fler och rekryterar 600 nya medarbetare till 2024! Som en del av expansionen etablerar vi oss på fler orter i landet - förutom på huvudkontoret i Stockholm har vi även kontor i Göteborg, Jokkmokk, Linköping, Luleå, Trollhättan, Umeå, Uppsala och Västerås.

Våra medarbetare är en av våra viktigaste tillgångar, därför är vi måna om att säkerställa att lärande och utvecklingsmöjligheter finns genom hela karriären. Vattenfall Eldistribution är en konkurrenskraftig arbetsgivare med ett starkt erbjudande i en ständigt aktuell och viktig bransch. Vi satsar på dagens och morgondagens medarbetare och är en attraktiv arbetsplats med intressanta utmaningar och goda möjligheter att växa professionellt.

Upptäck din klimatsmarta karriär hos oss du också!

Vi satsar på dagens och morgondagens medarbetare och är en attraktiv arbetsplats med intressanta utmaningar och goda möjligheter att växa i en kreativ och flexibel miljö.

Läs mer 

Vi på Vattenfall Eldistribution behöver bli fler. Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt?

Här finns alla våra lediga jobb

TV-serie där du följer våra kollegor i deras dagliga arbete, högt upp i våra kraftledningar och långt in i kraftverken.

Läs mer

Developer Tools


Cache options

Consumption options