Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

De senaste åren har elnätet hamnat mer och mer i fokus och är nu en central del när Sverige ställer om och elektrifieras i en omfattning som är den största sedan den industriella revolutionen. Klimatutmaningarna leder till att fler industrier vill ställa om och minska sin miljöpåverkan genom fossilfri produktion. Antalet ansökningar om anslutning till elnätet ökar i en takt som ingen kunde förutse för några år sedan. För att säkra en trygg och stabil elleverans behöver vi därför bygga ut och modernisera elnätet och för det är behovet av nyrekryteringar stort. 

Att jobba hos oss 

Att jobba på Vattenfall Eldistribution, innebär att du får vara i händelsernas centrum och spela en viktig roll i utvecklingen av samhället. Vi kan erbjuda en mängd spännande roller på en arbetsplats med goda möjligheter till karriär och utveckling. Här är vi öppna och generösa med våra kunskaper, insikter och idéer och ställer upp för varandra.

Det är viktigt att hela livet fungerar och vi vill att våra medarbetare upplever en bra balans mellan arbete och fritid. För att du ska trivas och hos oss finns en rad förmåner och uppskattade aktiviteter som både underlättar och förgyller din vardag.

Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang. Vi vill representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. Därför är vårt mål att ha med det i allt vi gör.

Vi på Vattenfall Eldistribution behöver bli fler. Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation?

Här finns alla våra lediga jobb