Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

En stark vilja och stort engagemang växer fram bland både företag och privatpersoner som vill ställa om och minska sin miljöpåverkan. Elnätet är centralt för att fasa ut fossila bränslen och ersätta med elektrifiering. Energibranschen är inte bara en framtidsbransch med ljusa utsikter, här är du ständigt i händelsernas centrum och spelar en viktig roll för utvecklingen av samhället. 

Sveriges elektrifiering är den största omställningen sedan den industriella revolutionen! Som ett av de största elnätsbolagen har Vattenfall Eldistribution en mycket viktig roll att möjliggöra omställningen och vi investerar stort i elnätet och metoder för att använda det optimalt. Att driva, utveckla och bygga framtidens elnät kräver många olika kompetenser och vi rekryterar för fullt inom flera yrkesgrupper.

Just nu befinner vi oss i en expansiv och spännande tillväxtfas. Vi är 1 200 engagerade medarbetare som alla bidrar till en hållbar och säker elförsörjning för framtida generationer. Men vi behöver bli fler och rekryterar 600 nya medarbetare till 2024! Som en del av expansionen etablerar vi oss på fler orter i landet - förutom på huvudkontoret i Stockholm har vi även kontor i Göteborg, Jokkmokk, Linköping, Luleå, Trollhättan, Umeå, Uppsala och Västerås.

 

Vi söker specialister med kunskap om elkraft, kraftsystem och teknik samt tillstånd och rättigheter. Vi behöver experter inom IT och säkerhet. Vi söker projektledare som kan leda våra elnätsprojekt och medarbetare med gedigen kunskap om vår marknad för att nämna några områden. Vi tror på mångfald och inkludering för ökad innovationskraft och letar ständigt efter medarbetare som kan bidra med nya kompetenser och perspektiv.

Våra medarbetare är en av våra viktigaste tillgångar, därför är vi måna om att säkerställa att lärande och utvecklingsmöjligheter finns genom hela karriären. Vattenfall Eldistribution är en konkurrenskraftig arbetsgivare med ett starkt erbjudande i en ständigt aktuell och viktig bransch. Vi satsar på dagens och morgondagens medarbetare och är en attraktiv arbetsplats med intressanta utmaningar och goda möjligheter att växa professionellt.

Upptäck din klimatsmarta karriär hos oss du också!

Vi satsar på dagens och morgondagens medarbetare och är en attraktiv arbetsplats med intressanta utmaningar och goda möjligheter att växa i en kreativ och flexibel miljö.

Läs mer 

Vi på Vattenfall Eldistribution behöver bli fler. Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt?

Här finns alla våra lediga jobb

TV-serie där du följer våra kollegor i deras dagliga arbete, högt upp i våra kraftledningar och långt in i kraftverken.

Läs mer

Developer Tools


Cache options

Consumption options