Söker du mer spänning i vardagen?

Energibranschen – världens mest spännande bransch, tycker vi på Vattenfall Eldistribution. Vill du vara med och påverka morgondagens miljösmarta samhälle? Vi är ständigt på jakt efter medarbetare som vill forma framtiden och vi erbjuder jobb inom flera olika yrkesområden.

Olika karriärvägar

Den svenska energibranschen behöver många nya medarbetare. Hos oss har du möjlighet att göra karriär på flera olika sätt. Du kan jobba med allt från praktiskt arbete ute på fältet till utveckling av energismarta lösningar för ett hållbart samhälle.

En attraktiv arbetsgivare

Blivande ingenjörer och ekonomer rankar Vattenfall som den mest attraktiva arbetsgivaren i energibranschen. Det visar företaget Universums årliga studentundersökning Företagsbarometern, som tar upp frågor om karriär, arbetsliv och framtid. Nästan 25 000 studerande vid 30 av landets universitet och högskolor deltog i den senaste undersökningen.

Vi välkomnar mångfald

För oss är det viktigt att vi avspeglar samhället vi verkar i. Vi är övertygade om att mångfald bygger ett mer lönsamt och tilltalande företag. Därför driver vi särskilda program och aktiviteter för att öka mångfalden på arbetsplatsen. Hos oss har alla medarbetare samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, kön, etnisk eller kulturell bakgrund, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Samtliga lediga jobb inom Vattenfalls koncernen utannonseras på vår företagswebbplats.
Se lediga jobb hos oss

Hälsovård och välbefinnande

Hälsovård och välbefinnande

Som medarbetare kan du ta del av aktiviteter som fotboll, basket och gympa. På huvudkontoret finns både gym och sporthall. Är du konstnärligt lagd har du alla möjligheter att dela ditt intresse med kolleger – på Vattenfall finns bland annat fotoklubb och konstklubb.

Vattenfalls huvudkontor

Energieffektivt huvudkontor

Vattenfalls huvudkontor i Solna är ett av Europas mest energieffektiva. Det har belönats med EU:s Green Building Award och drar 64 procent mindre energi än Boverkets krav. Husets el och värme kommer från sol- och vindkraft. Här finns också cykelgarage och laddplatser för elbilar.