Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Just nu befinner vi oss i en expansiv och spännande tillväxtfas. Vi är 1500 engagerade medarbetare som alla bidrar till en hållbar och säker elförsörjning för framtida generationer. Men vi behöver bli fler för att kunna möta morgondagens elbehov! Att driva, utveckla och bygga framtidens elnät kräver många olika kompetenser och vi rekryterar för fullt inom flera yrkesgrupper. 
Vi söker specialister med kunskap om elkraft, kraftsystem och teknik samt tillstånd och rättigheter. Vi behöver experter inom IT och säkerhet. Vi söker projektledare som kan leda våra elnätsprojekt och medarbetare med gedigen kunskap om vår marknad för att nämna några områden. 

Att arbeta på Vattenfall Eldistribution

Våra medarbetare är en av våra viktigaste tillgångar, därför är vi måna om att säkerställa att lärande och utvecklingsmöjligheter finns genom hela karriären. Vi satsar på dagens och morgondagens medarbetare och är en attraktiv arbetsplats med intressanta utmaningar och goda möjligheter att växa professionellt.

Läs mer 

Vi erbjuder en mängd spännande tjänster inom många olika områden. Följ med oss på resan mot ett mer elektrifierat Sverige!

Här finns alla våra lediga jobb

Developer Tools


Cache options

Backend options

Consumption options