Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Ayse Celebi är processansvarig på Vattenfall Eldistribution, ett jobb som är framåtsyftande och går ut på att göra morgondagen bättre för företaget, medarbetare och kunder.  

Efter många års erfarenhet av verksamhetsutveckling i en mängd olika roller och chefstjänster känner Ayse Celebi stor yrkesstolthet. Hon trivdes bra hos förra arbetsgivaren Skatteverket men lockades att ta steget till energibranschen och de möjligheter som finns här. 

-    Elektrifieringen innebär möjligheter att påverka utvecklingen under en lång tid framöver och jag vill vara en del av det, jag vill bidra till den här stora energiomställningen vi befinner oss i, säger Ayse Celebi. 

Förväntningarna var höga inför det nya jobbet på Vattenfall Eldistribution. Hon började i september 2022 och har med hjälp av ”en onboarding som är imponerande, kompetenta kollegor som är hjälpsamma och en företagskultur som är öppen och omhändertagande” kommit in i jobbet fort. 

Nu skapar hon varaktig förbättring för Vattenfall Eldistribution, dess medarbetare och kunder genom att hjälpa organisationen att bli så effektiv som möjlig. Hennes jobb är att stötta verksamheten i dess utveckling av processer och IT, och i arbetet med ständiga förbättringar. I sin roll gör hon allt från att facilitera workshops till att ansvara för en process, leda ett förbättringsteam, och driva förändringsledning och förbättringsarbete som en i ledningsgruppen.

– Mitt jobb innehåller många spännande områden och mycket ansvar, det är mångsidigt och socialt men det roligaste är att det är ett framåtsyftande jobb som verkligen går ut på att göra morgondagen bättre, säger Ayse Celebi. 

Bilden av Vattenfall som en modern arbetsgivare som satsar på arbetsmiljöfrågor och sina medarbetare har uppfyllts och överträffats, säger Ayse. Ledarskapet är prestigelöst och coachande, flexibilitet är självklart, arbetssättet är modernt och understödjer kollektiv intelligens. Framförallt känner Ayse stolthet över företagets syfte.

– För mig handlar det om att jag vill vara med och bidra med mina kunskaper och erfarenheter i att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Att kunna titta tillbaka och vara stolt över att man åstadkommit förändring för framtida generationer, det är en häftig känsla. 

Lär känna fler av våra medarbetare

 

Vi på Vattenfall Eldistribution behöver bli fler. Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt?

Här finns alla våra lediga jobb

Developer Tools


Cache options

Consumption options