Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

"Jag tycker att det är väldigt givande att så konkret få vara en del av elektrifieringen. Den händer här och nu och jag har förmånen att arbeta med det."

Lär känna Tomas 

"Jag har förmånen att få göra fältbesök i tjänsten och som en bonus får jag uppleva och se stora delar av norra Sverige."

Lär känna Therese

"Jag känner att jag får nya utmaningar nästan varje dag. Arbetsuppgifterna är kundstyrda och även om jobbet egentligen alltid har varit ungefär detsamma är det nya frågeställningar varje dag som jag får tänka till kring."

Lär känna Peter

"Jag har ett stort miljöintresse och det är stimulerande att befinna sig i en bransch som har så stora möjligheter att göra insatser för miljön."

Lär känna Bayan

”Det här är ett företag i framkant som erbjuder många utvecklingsmöjligheter och där jag får arbeta med många intressanta projekt.”

Lär känna Andreas

"Att bedöma hur det framtida elbehovet kommer se ut i en region är en stor utmaning. Men det är också kreativt och jag får vara med och lösa problem tillsammans med andra engagerade medarbetare."

Lär känna Gunilla

"Det är stimulerande att få vara med och påverka framtida energilösningar som är energieffektiva och som kan bidra till en bättre miljö."

Lär känna Therese

"Genom att dela med sig av kunskap och samverka skapar vi tillsammans en tryggare arbetsmiljö."

Lär känna Jimmy

"Ett sätt för mig att förena två av mina intressen: den för miljön och den för tekniken."

Lär känna Kajsa 

Vi på Vattenfall Eldistribution behöver bli fler. Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation?

Här finns alla våra lediga jobb