vattenfall

Säkringsändring

 

När du behöver öka din säkringsstorlek över ditt nuvarande intervall kan du först begära en offert genom formuläret nedan. 

Läs följande innan du beställer en offert:

Vi har tre olika intervall för din huvudsäkring: 16–25 A, 35 A och 50–63 A. Vill du höja din säkring över ditt nuvarande intervall behöver du betala en avgift för utökningen. Om du däremot vill höja din säkring inom ditt nuvarande intervall, till exempel från 20 till 25 ampere, eller om du vill sänka din säkringsstorlek behöver du ta kontakt med elinstallantör som gör en föranmälan till oss. Då betalar du endast för det arbete som din elinstallatör utför.

Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress innan du skickar in formuläret. Vi mailar offerten till dig via vår samarbetspartner Assently.

Beställ offert för säkringsändring

Fyll i formuläret automatiskt

Logga in så fyller vi i delar av uppgifterna.

Logga in

Vi genomför enbart utökningar av säkringsstorlek när detta anmälts av en elinstallatör. För att snabba på hanteringen ber vi dig att vända dig direkt till ett auktoriserat elinstallationsföretag som anmäler ändringen till oss.

 

Dina uppgifter

Om säkringsbytet

För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.

Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.