vattenfall

Elintensiv anslutning

För företag som planerar att ansluta en verksamhet med en kapacitet över 1MW eller en produktionsanläggning med anslutningseffekt över 300 kW.

Fyll i formulär

Företagets uppgifter

Uppgifter till kontaktperson

Om projektet

Ange uppskattad effekt för anslutningen i heltal MW
Dra och släpp din fil här
Upp till 6MB
jpg, png, pdf
  Ange koordinaterna enligt SWEREF99. Går att få tag i genom att öppna kartläget på exempelvis hitta.se eller eniro.se och högerklicka på vald plats.
  Ange koordinaterna enligt SWEREF99. Går att få tag i genom att öppna kartläget på exempelvis hitta.se eller eniro.se och högerklicka på vald plats.
  Ange projektets geografiska placering

  För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

  Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.

  Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.