vattenfall

Flytt av anläggning

Offertförfrågan för företag

Kontrollera gärna att du skrivit rätt e-postadress innan du skickar in formuläret. Vi mailar offerten till dig via vår samarbetspartner Assently.

Fyll i formulär

Dina uppgifter

Om utrustningen/anläggningen som ska flyttas

Vänd dig till Lantmäteriet om du är osäker på vilken fastighetsbeteckning din fastighet har.
Ange koordinaterna enligt SWEREF99. Går att få tag i genom att öppna kartläget på exempelvis hitta.se eller eniro.se och högerklicka på vald plats.
Ange koordinaterna enligt SWEREF99. Går att få tag i genom att öppna kartläget på exempelvis hitta.se eller eniro.se och högerklicka på vald plats.
Dra och släpp din fil här
Upp till 4MB
jpg, png, pdf
    Max 600 tecken. Beskriv gärna ärendet så utförligt som möjligt.

    För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

    Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.

    Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.