vattenfall

Säkringsändring

Offertförfrågan för företag

Vänligen kontrollera att du skrivit rätt e-postadress innan du skickar in formuläret. Vi mailar offerten till dig via vår samarbetspartner Assently.

Vill du ändra din säkringsstorlek?

Vill du sänka din säkringsstorlek eller höja din säkring inom ditt nuvarande intervall så behöver du endast ta kontakt med en elinstallatör som i sin tur gör en föranmälan till oss. Då betalar du endast för det arbete som din elinstallatör utför. 

 

Fyll i formulär

Vi genomför enbart utökningar av säkringsstorlek när detta anmälts av en elinstallatör. För att snabba på hanteringen ber vi dig att vända dig direkt till ett auktoriserat elinstallationsföretag som anmäler ändringen till oss.

 

Dina uppgifter

Om säkringsbytet

För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.

Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.