Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

 

Tack!

 

Nu har vi tagit emot din anmälan om flytt av elnätsavtal. Ett mejl med en kopia av din signerade anmälan skickas inom kort till den e-postadress som du angav vid signeringen.

 

Vad händer nu?

Vi kontrollerar att alla uppgifter stämmer och säkerställer att ditt nya elnätsavtal börjar gälla från det datum du angett för inflytt samt att ditt gamla elnätsavtal kan avslutas på önskat datum.

Utflytt

I de flesta fall avslutas ditt elhandelsavtal samtidigt som ditt elnätsavtal utan att du behöver göra någonting, men för säkerhets skull kan du kolla med ditt elhandelsföretag vad som gäller i ditt fall.  

Inflytt

Du kommer att få en bekräftelse i form av ett välkomstbrev efter inflyttsdatum.

Betalsätt

Har du valt autogiro kommer du aviseras via sms i god tid inför varje dragning. Vid e-faktura skickas fakturan direkt till din internetbank. Dina fakturor kommer också finnas tillgängliga på Mina sidor.

Kom ihåg elhandelsavtalet

Glöm inte bort att välja ett elhandelsföretag som du köper din el ifrån. Gör du inget aktivt val av elhandelsavtal får du ett så kallat anvisat avtal som ofta är dyrare än andra avtal. Det elhandelsföretag vi anvisar är Vattenfall AB Försäljning.

På Elpriskollen kan du jämföra elhandelsföretagens priser och avtal för att hitta det avtal som passar dig bäst.