vattenfall

Tänk på följande:

 • Vill du beställa en ny anslutning är det viktigt att du säkerställer att den önskade anslutningen ligger inom Vattenfall Eldistributions nätområde. Här kan du kontrollera vem som äger elnätet.
 • Det är viktigt att vi får in korrekt fastighetsbeteckning för att kunna behandla din förfrågan. Vänd dig till Lantmäteriet om du behöver hjälp.
 • Bifoga en kartbild/situationsplan som tydligt visar fastigheten med befintlig eller planerad byggnad och önskad anslutningspunkt till fastigheten.
 • Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress innan du skickar in formuläret. Vi mailar offerten till dig via vår samarbetspartner Assently.

Beställ offert för ny elanslutning

Vi genomför enbart elanslutningar när detta anmälts av en elinstallatör. För att snabba på hanteringen ber vi dig vända dig direkt till ett auktoriserat elinstallationsföretag som anmäler anslutningen till oss.

Dina uppgifter

Om anslutningen

Vi behöver komplett fastighetsbeteckning. Sök komplett fastighetsbeteckning på minkarta.lantmateriet.se.
Ange koordinaterna enligt SWEREF99. Går att få tag i genom att öppna kartläget på exempelvis hitta.se eller eniro.se och högerklicka på vald plats.
Ange koordinaterna enligt SWEREF99. Går att få tag i genom att öppna kartläget på exempelvis hitta.se eller eniro.se och högerklicka på vald plats.

Ange koordinater så exakt som möjligt, dvs om tänkt plats för anslutningspunkt (oftast elmätaren) finns, anger du dessa koordinater.

Önskad säkringsstorlek

Vid Säkringsstorlek >63 A , fyll i 63 A ovan och ange aktuell Säkringsstorlek i fältet för övrig information.

Dra och släpp din fil här Upp till 4MB
jpg, png, pdf
  Max 600 tecken. Om du vill ha en större säkring än vad som går att välja ovan, ange säkringsstorlek här.
  Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.

  Developer Tools


  Cache options

  Consumption options