Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Vi vill att våra medarbetare upplever en bra balans mellan arbete och fritid eftersom det är viktigt att hela livet fungerar. För att du ska trivas hos oss erbjuder vi förutom en trygg anställning också en rad förmåner och uppskattade aktiviteter som både underlättar och förgyller din vardag.

Vi bidrar till en hälsosam livsstil och erbjuder fri företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på friskvårdsaktiviteter. På de flesta stora verksamhetsorter har du dessutom tillgång till våra idrottshallar och gym. Om du skulle bli sjuk eller skadad erbjuds du omfattande stöd från företaget. Vi ersätter också läkarvård och receptbelagda mediciner upp till högkostnadsskyddet.

Hos oss finner du ett mycket rikt föreningsliv där du bl.a. kan vara med i konst- och fotoföreningar samt andra lokala föreningar såsom Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbund.

Vi uppmuntrar våra anställda till att vara föräldralediga och erbjuder därför ett lönetillägg utöver grundläggande föräldrapenning. Anställda hos oss har även möjlighet till deltidsarbete till dess att barnet fyllt 12 år enligt vårt kollektivavtal.

Hos oss har vi arbetstidsförkortning vilket innebär att alla anställda har kortare årsarbetstid. Arbetstidsförkortning kan tas ut som enstaka timmar eller några dagar i följd. Antalet timmar regleras i Vattenfalls kollektivavtal och för de flesta innebär detta 63 timmar per år. Anställda över 60 år har möjlighet att trappa ner och arbeta efter 80-90-100-modellen. Den innebär att arbetstiden är 80 %, lönen är 90 % och tjänstepensionen är 100 %.

Som anställd hos oss har du möjlighet att teckna ett förmånligt personalavtal för el med Vattenfall. Du har möjlighet att ta del av rabatter genom vårt samarbete med Benify för t ex hemservice. Vi har avtal med alla de ledande bilmärken och erbjuder alla tillsvidareanställda att leasa en personalbil genom ett löneavdrag på bruttolönen samt ett beskattningsbart förmånsvärde. 

Du omfattas automatiskt av ett flertal försäkringar genom din anställning hos oss. Vi har avtal om liv-, tjänsterese-, idrottsskade-, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, tjänstegrupplivförsäkring samt ålderspension. Det finns också möjlighet för dig att teckna olika typer av privata försäkringar via våra förmånliga avtal med ett externt försäkringsbolag.

Hos oss omfattas du av ett förmånligt tjänstepensionsavtal (ITP). Hur din pension betalas in beror på vilket år du är född.

Vi erbjuder en mängd spännande tjänster inom många olika områden. Följ med oss på resan mot ett mer elektrifierat Sverige!

Här finns alla våra lediga jobb

Developer Tools


Cache options

Backend options

Consumption options