Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Det finns olika sätt att utvecklas på och möjligheterna på Vattenfall Eldistribution är många. Hos oss kan du utvecklas som chef och ledare inom något av våra ledarskapsprogram eller utvecklas som specialist inom ditt kunskapsområde med hjälp av vår karriär- och utvecklingsmodell. Vi ett brett utbud av utbildningar, mentorskap och coacher för att stimulera till ett kontinuerligt och lustfyllt lärande. 

För dig som student eller i början av din karriär finns flera bra sätt att lära sig mer om branschen. Vi sätter stort värde på våra nära samarbeten med skolor, universitet och andra samarbetspartners. Studenterna hjälper oss att utveckla vår verksamhet och vi är måna om att hjälpa dem på vägen i deras klimatsmarta karriär. Det kan handla om en praktikplats, ett examensarbete, en traineetjänst eller ett sommarjobb.

Varje år startar Vattenfallkoncernen ett internationellt trainee-program där deltagarna får lära sig mer om de olika affärsområdena. Nytt för branschen är också Vattenfall Eldistributions traineeprogram Framtidsprogrammet för nyutexaminerade akademiker med olika inriktningar som kan bidra med nytänkande och normbrytande perspektiv.

Möt Matilda och Benjamin som berättar om sin första tid på Vattenfall Eldistribution och året som trainee.

Läs mer här

Framtidsprogrammet 

Vattenfall Eldistribution erbjuder med Framtidsprogrammet en unik karriärmöjlighet för nyutbildade akademiker med examen inom beteendevetenskap, samhällsvetenskap, ekonomi, juridik, systemvetenskap - eller något helt annat.
Syftet är att deltagarna får en helhetssyn av verksamheten och energibranschen med möjligheter till personlig och professionell utveckling och bidrar med nytänkande och normbrytande perspektiv.

Läs mer här 

Ledningsassistent 

Som ledningsassistent på Vattenfall Eldistribution arbetar du nära ledningsgruppen och affärsledningen inom Business Area Distribution på Vattenfall. Under tolv månader får du möjlighet att fördjupa din kunskap om verksamheten innan du går vidare till en annan utmaning inom företaget.

Läs mer här 

International Trainee Program

Detta trainee program är uppbyggt för att för att du under ett spännande år verkligen ska lära dig förstå Vattenfallkoncernens affär, lära känna dig själv och få insikt i hur din karriär kan utvecklas. 

Läs mer här 

Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation? Bli en del av Vattenfall Eldistribution!

Här finns alla våra lediga jobb