Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Ansökan för 2023-2024 är stängd, välkommen nästa period!

Som ledningsassistent kommer du att möta en omväxlande vardag där du får utmanas i komplexa frågeställningar tillsammans med dina kollegor, allt för att möjliggöra en fossilfri framtid.

Du blir anställd hos Vattenfall Eldistribution och kommer att arbeta nära den svenska ledningsgruppen och affärsledningen inom Business Area Distribution på Vattenfall. Under tolv månader kommer du att få möjlighet att fördjupa din kunskap om verksamheten innan du går vidare till en annan utmaning inom företaget.

I rollen som ledningsassisten stöttar du flera högre chefer i deras arbetsvardag där du har ansvar för framförallt administrativa uppgifter - allt från mötesbokningar och anteckningar till att ta fram beslutsmaterial till ledningsgrupper. Du kommer även, i tät dialog med verksamheten, ha möjligheten att delta i och leda mindre projekt inom områden som intresserar dig.

Rollen som ledningsassistent ger dig god förståelse för Vattenfall Eldistributions verksamhet och ett brett kontaktnät.

Efter din tid som ledningsassistent erbjuder vi, i dialog med dig, en annan utmaning inom verksamheten och det blir dags att lämna över rollen och introducera din efterträdare.

Hör vad nuvarande och tidigare ledningsassistenter säger om rollen och vad det innebär för Vattenfall Eldistribution. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har masterexamen som till exempel ingenjör, ekonom, systemvetare, personalvetare, jurist eller annat. Du har med fördel något eller några års arbetslivserfarenhet under eller efter dina universitets-/högskolestudier. Du hanterar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Du hanterar MS Office och är intresserad av att arbeta med digitala verktyg.

Som person är du nyfiken och tycker om att engagera dig i olika frågor och lära dig nya saker. Du ser energibranschen som en spännande plats att utvecklas på. Du är lösningsorienterad och arbetar självständigt och strukturerat. Då rollen har många interna kontaktytor ser vi att du är prestigelös, kommunikativ, samarbetsorienterad och nyfiken på människor.

Upptäck din klimatsmarta karriär hos oss du också!

Developer Tools


Cache options

Consumption options