Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

petersvedberg_750x450.jpg

Peter Svedberg arbetar som anslutningsingenjör på Vattenfall Eldistribution i Trollhättan. Oftast sker arbetet direkt mot slutkund, exempelvis när en kund behöver hjälp med att ansluta sin nybyggda villa till elnätet.

Peter är inne på sitt tolfte år på Vattenfall Eldistribution och han har varit anställd i nio år. Den första tiden var han uthyrd som konsult via ett bemanningsföretag.

– Jag trivdes väldigt bra här från första stund och när det öppnades en möjlighet att söka fast tjänst här så tog jag den. Det har jag aldrig ångrat. Jag trivs faktiskt så bra med mina arbetsuppgifter och människorna jag arbetar med att jag aldrig ens velat byta arbete inom Vattenfall, säger Peter.

Utmanande och kundstyrda arbetsuppgifter

– Vad gäller arbetsuppgifterna känner jag att jag får nya utmaningar nästan varje dag. Arbetsuppgifterna är kundstyrda och även om jobbet  egentligen alltid har varit ungefär detsamma är det nya frågeställningar varje dag som jag får tänka till kring. Det är utmanande att komma fram till den allra bästa lösningen för varje enskild kund, som samtidigt ska vara ekonomiskt försvarbar. Ytterligare en anledning till att jag trivs så bra är att jag känner förtroende från mina kollegor och andra människor inom organisationen. Dessutom är Vattenfall Eldistribution en flexibel arbetsgivare, det är frihet under ansvar som gäller här, och det adderar till trivseln.

Söndagsångesten är som bortblåst

– Känslorna är bra och lätta här. Jag förstod att jag trivdes här när min söndagsångest inför en ny arbetsvecka var som bortblåst. Jag kan till och med se fram emot måndag och att få träffa kollegorna och kanske avhandla lite kring helgen som varit över en kopp kaffe.

– Jag har dessutom fått några av mina vänner att börja på Vattenfall Eldistribution, och nära min plats här sitter en barndomsvän som jag känt sedan vi var sju år. Den sociala aspekten bidrar givetvis också till att man trivs och tycker om sitt jobb.

Vill du göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation? Bli en del av Vattenfall Eldistribution!

Här finns alla våra lediga jobb