Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Inflytt/nyteckning - Privatkund

Du som har en fastighet på Vattenfall Eldistributions elnät sedan tidigare, och därmed redan är kund hos oss, kan teckna ett elnätsavtal för din nya fastighet på Mina sidor. Om det är din första fastighet på vårt elnät tecknar du ditt elnätsavtal via ett digitalt formulär. Det kan du fylla i och signera direkt från din enhet genom Bank-ID eller digital underskrift via vår samarbetspartner Assently.

Är du ny kund och saknar BankID?

Anmäl inflytt med andra signeringsalternativ

blobid0.png

Information om inflytt

För att hinna registrera ditt elnätsavtal så att elen fungerar som den ska i nya lokaler eller i din bostad behöver vi din anmälan minst 5 dagar i förväg.
När du flyttar in är det viktigt att du också tecknar ett nytt avtal med ett valfritt elhandelsföretag. Gör du inget aktivt val av elhandelsföretag får du ett så kallat anvisat avtal som ofta är dyrare än andra avtal. På Elpriskollen kan du jämföra olika elhandelsavtal och se vilket som passar dig eller din verksamhet bäst.

Glöm inte elhandelsavtalet när du flyttar in!

Developer Tools


Cache options

Consumption options