vattenfall

Felobservation eller felanmäl elutrustning

Anmäl enkelt här

Har du upptäckt ett skadat elskåp, en nedfallen ledning, ett träd som fallit över en elledning eller annan elutrustning som behöver åtgärdas? Anmäl snabbt och enkelt här. 

Viktigt att tänka på

Rör inte eller gå nära elutrustning eller elledningar som ligger på marken. Vi vill inte att någon ska skada sig! Av säkerhetsskäl får arbetet med att laga och flytta elutrustning och elledningar endast utföras av Vattenfalls personal. 

Om det är risk för personskada ring felanmälan på 020-82 58 58, öppet dygnet runt.

Kontaktuppgifter

Koordinater

Sök fram platsen på kartan, du kan även trycka på kartan för att justera vald koordinat

Dra och släpp din fil här
Upp till 4MB
jpg, png, pdf

    För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

    Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.

    Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.