Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

vattenfall

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig som privatkund hos Vattenfall Eldistribution med dina frågor. Är det ett mindre brådskande ärende rekommenderar vi att du använder formuläret nedanför. Vi besvarar din fråga så snabbt vi kan.

Ärendeuppgifter

Dra och släpp din fil här
Upp till 4MB
jpg, png, pdf

    Dina uppgifter

    Anger du ditt kundnummer så kan vi ofta hjälpa dig snabbare med ärendet.

    För att du ska kunna få bästa möjliga service av oss så behöver vi hantera dina personuppgifter. Vi samlar bara in dina personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR). Vanliga anledningar till att vi hanterar dina personuppgifter kan t.ex. vara i syfte att utföra en tjänst som du har begärt eller som del av relationen med dig som kund, intressent, ombud eller leverantör.

    Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på www.vattenfalleldistribution.se/­personuppgifter/. Du kan nå vårt dataskyddsombud på dpo.nordics@vattenfall.com eller 08-739 50 00. Frågor som rör personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.

    Ett fel har uppstått. Försök igen senare eller kontakt kundtjänst.